Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У новий рік з подарунками

Сьогодення
06.01.2022

Голопристанська громада отримала два "мобільні кейси", які допоможуть маломобільним верствам населення та жителям віддалених населених пунктів від Центру надання адміністративних послуг отримувати якісні адмінпослуги прямо на місці, не відвідуючи ЦНАП.

Обладнання отримано в рамках проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Посилення стійкості громад Херсонської області» та Херсонської обласної державної адміністрації, за підтримки Уряду Великобританії.

«Мобільний кейс» – комплект сучасної портативної техніки, який включає у себе ноутбук, камеру, сканер, POS-термінал для розрахунку на місці та інше технічне оснащення, що дозволяє у форматі віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання адміністративних послуг.

Зручно, швидко, прозоро – три слова, які характеризують систему надання адмінпослуг населенню.

Висловлюємо велику вдячність за співпрацю з Програмою розвитку ООН в Україні Херсонській обласній державній адміністрації та Павлові Кулику. Працюємо разом далі. З Вашою підтримкою стаємо кращі!

Центр надання адміністративних послуг м. Гола Пристань

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше