Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська МВА інформує про результати поїздки Президента України та команди Офісу Президента

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
20.02.2024

Візитові на Мюнхенську конференцію з безпеки передували дві важливі для України події: підписані безпекові угоди про довготривалу співпрацю й підтримку з країнами-лідерами – цього разу з Німеччиною та Францією.

Наразі Україна підписала такі договори з Великобританією, Німеччиною і Францією.

Наша держава йде шляхом вибудови реальних безпекових гарантій, які працюватимуть на захист суверенітету. Оборонна підтримка, спільні політичні кроки, подальша систематизація відносин між інституціями наших держав заради більшої безпеки та спільної сили.

Зупинятись на трьох договорах Україна не збирається. Триває робота й з іншими нашими партнерами над новими угодами – це буде дуже ефективна й розгалужена архітектура безпекових гарантій. Речі, які слугуватимуть стримуванню російської агресії в майбутньому та допомагатимуть зараз – захищати незалежність. Ці угоди укладають на основі декларації про безпекову підтримку України від G7.

Боротьба за державу триває. І кожен з нас докладає тих зусиль, які спільно приведуть до бажаного результату – Перемоги України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше