Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подолання психологічних бар'єрів під час переходу на українську

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
28.11.2023

Відчувати складнощі, дискомфорт, невпевненість — нормально! Адже перейти на українську — це і нова мовна звичка, і перебудова всього життя.  

Розгубилися? 

Дратуєтеся, що гальмуєте, коли згадуєте слова? 

Хвилюєтеся і збиваєтеся, коли говорите українською? 

Збиваєтеся з думки, поки себе виправляєте?

Подбайте про себе та свою мову! Приділіть увагу собі, приєднуйтеся 28 листопада о 17:00 до вебінару ПРО ПОДОЛАННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ БАР'ЄРІВ

Як цього позбутися? Поставте питання психологині під час етеру!  

Вас підтримає спікерка Ірина Плющева: психологиня громадської організації «Центр психологічної допомоги «Конфіденс», фахівчиня з ігрової комунікації / інтеракції дітей та підлітків з особливими освітніми потребами. Має спеціалізацію з кризового консультування, підтримує дітей та дорослих у складних ситуаціях, допомагає їм знайти внутрішні резерви та змогу подолати труднощі. 

Цей вебінар створено Рухом «Єдині» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст вебінару не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше