Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем української писемності та мови

Привітання
27.10.2023

День української писемності та мови – це щорічне свято в нашій державі. Цьогоріч вперше відзначатиметься 27 жовтня згідно Указу Президента. 

У цей день ми вшановуємо прекрасну, милозвучну та неповторну українську мову. Спільно відзначаючи це свято, ми підтверджуємо, що українська мова – це наше скарбниця, яку потрібно берегти, поповнювати та передати наступним поколінням.

Багато українських поетів оспівують красу рідного слова. Наше завдання – берегти цей неоціненний скарб, примножувати його і щиро любити.

За час свого існування українська пережила не менше пів тисячі циркулярів та указів, постанов і ухвал, розпоряджень та наказів про заборону. Але вона вистояла! І сьогодні, маючи безпрецендентну підтримку за всі роки новітньої історії незалежності, пішла у свій вирішальний контрнаступ. Кожен, говорячи українською, наближає Перемогу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше