Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Апаратна нарада: увага комунальникам, медзакладам і енергоефективності

Актуально
29.11.2021

Сьогодні зранку міський голова Олександр Бабич провів щотижневу апаратну нараду із керівниками відділів виконкому, комунальних підприємств і організацій, старостами.

Серед питань, що цього тижня видаються найактуальнішими, голова громади зосередив увагу присутніх на попередженні про можливе погіршення погодних умов. Тому дав доручення керівнику КП «Міськтеплокомуненерго» і старостам заздалегідь бути готовими до того, щоб техніка могла вчасно вийти на розчищення вулиць населених пунктів. Старостам віддалених сіл міський голова рекомендував заручитися підтримкою фермерських господарств, оскільки снігоприбиральні машини, яких у нас не так багато, не зможуть дістатися туди вчасно, зважаючи на навантаження.

Також очільник міськради звернув увагу керівників закладів охорони здоров’я на необхідності покращення інфраструктури і розбудови стратегії розвитку медустанов. Представники НСЗУ, з якими зустрічався минулої середи Олександр Бабич, попередили про чіткі правила, за якими будуть сплачуватися кошти за надані послуги пацієнтам. Зокрема йдеться і про неможливість виплат при дублюванні функцій ЦПМСД і вторинних ланок – у такому разі заклади будуть змушені конкурувати між собою за право отримати фінансування.

Іще міський голова нагадав керівникам про своє доручення провести аудит енергоефективності закладів, адже результати таких перевірок вже мусять бути в міській раді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше