Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся онлайн-тренінг на тему інформування ВПО в інтернеті та соцмережах

Події
21.03.2024

Працівники відділу культури, туризму та ЗМІ виконавчого комітету Голопристанської міської ради взяли участь у онлайн-вебінарі «Ефективна комунікація – ефективна допомога. Як місцевим громадам покращити інформування ВПО в інтернеті та соцмережах».

Захід було організовано ГО «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії.

Під час заходу учасниками було обговорено ряд питань:

  • Огляд основних проблем громад у комунікації з ВПО.
  • Канали комунікацій із ВПО: офлайн і онлайн.
  • Сайти й соцмережі: плюси й мінуси.
    Інструменти соцмереж для комунікування з ВПО.
  • Створення безбар'єрних інформаційних матеріалів та текстів.
  • Створення безбар'єрних інформаційних матеріалів: фото, інфографіки та відео.

Учасники обмінялися досвідом стосовно інноваційних способів спілкування з ВПО, налагодження ефективної комунікації в непростих умовах війни.

Також експертами та менторами ГО «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» були надані рекомендації та інструменти по поширенню інформації для ВПО, представлені приклади успішної та неуспішної комунікації, створена можливість для обміну досвідом та знаходження інноваційних способів спілкування з ВПО.

Дякуємо організаторам за цікавий та насичений інформацією онлайн-вебінар. Отримані нові знання будуть використовуватись в подальшій роботі сектору інформаційно-аналітичного забезпечення відділу культури, туризму та ЗМІ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше