Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представники Голопристанської МТГ переймають досвід деокупованих громад Чернігівщини щодо відновлення емоційного та психологічного стану населення

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
08.07.2024

В рамках роботи проекту щодо відновлення емоційного та психологічного стану населення деокупованих громад Чернігівщини триває навчання психологів "Терапії іграшковими ведмедиками", в якому прийняли участь представники Голопристанської міської територіальної громади, переймаючи досвід колег та готуючись до майбутньої деокупації й нашої громади.

Терапія іграшковими ведмедиками, також відома, як терапія м’якою іграшкою, передбачає використання м’яких і заспокійливих предметів, таких, як: іграшкові ведмедики як терапевтичний засіб. 

Цей підхід часто використовується з дітьми, але він може принести користь людям будь-якого віку. 

Присутність плюшевого ведмедика створює відчуття комфорту, безпеки та товариства, допомагаючи зменшити тривогу та стрес.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше