Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Веслувальники змагались за кубок Сергія Чухрая

Спорт
04.10.2021

2 – 3 жовтня у Херсоні відбулися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное за кубок дворазового олімпійського чемпіона Сергія Чухрая. У них взяли участь близько 500 учасників з 10 міст України. Перегони проходили серед трьох вікових груп.

У змаганнях брали участь і веслувальники з Голої Пристані. В особистій першості серед юнаків молодшої вікової групи Марк Григоркін виборов ІІІ місце. Серед дівчат середньої вікової групи Олександра Сидоренко також здобула ІІІ місце.

Добре себе показали Артем Боков, Кирил Бурдига, Серафим Мякота, Олександр Тамазликарь, Святослав Процький, Ярослав Жигадло та Роман Мілінський. Ці учасники у своїх вікових групах увійшли до основного фіналу.

Переможців та призерів змагань особисто нагороджував дворазовий олімпійський чемпіон Сергій Чухрай.

Анатолій Теленик, тренер з веслування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше