Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем вишиванки, Голопристанська громадо!

Привітання
16.05.2024

Це свято нашої творчої української душі, що є символом нашої національної єдності та непохитної віри в краще майбутнє. 

Вишиванка — це не просто одяг, це наш символ та оберіг, це генетичний код української нації, яку ніколи не здолати ворогу.

В умовах війни з країною-агресором та надзвичайної консолідації українського суспільства вишиванка має ще більш символічне значення, бо це вже не просто вияв твоєї особистої любові до країни та її символіки, а й потужний об’єднувальний сигнал — знак того, що саме зараз ми всі разом, а значить — сильні, як ніколи.

Кожен українець в будь-якому куточку світу в цей день з гордістю одягає вишиванку та показує, що пам'ятає, любить, шанує і розвиває те, що рідне кожному з нас. 

На внутрішньому розумінні цінність вишитої сорочки – це невід’ємна складова нашої культурної спадщини, що єднає українців крізь простір і час.

Сьогодні вишивана сорочка також є міцним щитом, який захищає наших воїнів-захисників від ворога, підбадьорює й веде до Перемоги, коли наші велети-козаки та козачки змінять камуфляж на вишиті сорочки Перемоги.

Нехай кожна вишиванка, одягнута сьогодні, стане оберегом, який дарує силу, натхнення та захист. 

З вірою в Перемогу! З любов'ю до України та української культури, Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради

#вишивана_Голопристанщина

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше