Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

5 вересня - вітаємо підприємців зі святом!

Привітання
05.09.2021

Традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначають День підприємця. Саме від успішного розвитку бізнесу та збільшення у результаті надходжень до місцевого бюджету залежить якість здійснення економічних реформ в Україні та зміцнення економіки. Розвиток підприємництва є запорукою економічного зростання, джерелом нових робочих місць.

Висловлюю глибоку вдячність кожному з Вас за те, що у не простих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, активною громадською позицією забезпечуєте добробут не тільки власних родин, але і створюєте нові робочі місця, наповнюєте державний бюджет, запроваджуєте інновації, сприяєте процвітанню рідного краю. Спасибі за благодійну допомогу під час проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів Голопристанської міської ТГ.

У день вашого професійного свята прийміть найщиріші побажання успіхів у бізнесі. Щиро вітаю всіх ініціативних, енергійних і соціально відповідальних людей, які своєю працею й активною позицією прагнуть досягти значущих економічних і суспільних результатів. Нехай усі ваші ділові починання закінчуються лише успіхом, а особисте життя рясніє щастям і радістю. Нехай ділові партнери завжди будуть надійними, обсяги виробництва товарів і послуг збільшуються, а капітал примножується. Міцного здоров’я, оптимізму, добра й благополуччя вам і вашим родинам, втілення нових бізнес-проєктів.

Олександр БАБИЧ, Голопристанський міський голова.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше