Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо працівників органів прокуратури України з професійним святом!

Привітання
01.12.2021

Діяльність органів прокуратури спрямована на постійний та всебічний нагляд за додержанням та застосуванням законів. Такий нагляд в свою чергу сприяє захисту громадян, їх законних прав та інтересів, забезпечує чітку роботу державного механізму, органів виконавчої влади.

Вірю, що всупереч усім труднощам органи прокуратури завжди виконують свої обов'язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служать Державі й суспільству.

Щиро бажаю всім співробітникам і ветеранам прокуратури міцного здоров’я, добра, мирного неба, принциповості, наполегливості, стабільності та успіхів у роботі! Залишайтеся завжди потужним щитом істини в будь-якому питанні, а також незворушними і непохитними професіоналами будь-яких справ, що потрапляють в ваші руки.

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше