Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем вчителя!

Привітання
03.10.2021

В першу неділю жовтня в Україні традиційно з 1994 року відзначається День працівників освіти (День вчителя). Зазвичай привітання та святкування відбуваються напередодні, тобто у п’ятницю, але саме свято цього року припало на 3 жовтня.

Структура освіти в Україні включає: дошкільну освіту, загальну середню освіту, позашкільну освіту, професійно-технічну освіту, вищу освіту, післядипломну освіту, аспірантуру, докторантуру.

Вчитель – це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців – гідними, розумними, навченими, людяними. День вчителя – свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей!

Шановні педагоги, щиро вітаю вас з професійним святом! Прийміть сердечну вдячність вам за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Нехай ваші учні радують своїми успіхами, а сімейне життя буде надійним оплотом, тихою приємною гаванню, куди приємно повертатися після насиченого робочого дня.

Бажаю нових звершень, значних досягнень та великих успіхів! Хай всі ваші старання та зусилля роблять наш чудовий світ ще прекраснішим! Міцного вам здоров’я, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше