Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем медичного працівника

Привітання
27.07.2024

27 липня День медичного працівника

Україна у вогні, триває жорстока війна. Ворог безжально знищує все, до чого може дістатися, але медичні працівники, міцно тримають свій фронт попри небезпеку для свого життя, рятують його іншим.

Місія медика —незмінна в усі часи і військовий стан тому підтвердження.

У цей важкий для всіх час висловлюємо щиру вдячність представникам найгуманнішої у світі професії – тим, хто, не шкодуючи сил і часу, бере на себе важкий тягар людського болю й страждань, рятує та оберігає найцінніше, що є в людини - її життя.

Шановні медичні працівники! Перед вами завжди поставало багато викликів і постійно з’являються нові, але ви вмієте їх долати. Обираючи професію медика, присвятили своє життя служінню військовим та цивільним.

Тож від імені всієї Голопристанської громади вітаємо медичних працівників із професійним святом! Ваша самовідданість, професіоналізм і турбота про життя та  здоровʼя людей заслуговують на найвищу повагу!

Низький уклін всім вам за вірність  клятві лікаря! Бажаємо всім міцного здоров’я, витримки, сили духу та невичерпної енергії. Нехай здійсняться заповітні мрії кожного з Вас, а усі благородні справи повертаються Вам сторицею! Разом до Перемоги!

З повагою,
Голопристанська міська військова адміністрація

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше