Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаю всіх працівників соціальної сфери Голопристанської громади з професійним святом!

Привітання
07.11.2021

Ви обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

Щоденно ви піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, дітей-сиріт, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутніших ситуацій.

Щиро дякую вам за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Сердечно бажаю вам міцного здоров’я та щастя, достатку невичерпної енергії та мирного неба над головою. Зі святом вас!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше