Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тим, хто виїхав із ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога

Жителям тимчасово окупованих територій
22.11.2023

На черговому засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення виїзду громадян України з ТОТ серед питань порядку денного – допомога українцям, які виїхали з ТОТ і звертаються за оформленням паспорта. 

Учасники засідання визначили, що поки особа проходить процедури ідентифікації, їй має надаватися вся необхідна допомога. 

Зокрема, розміщення у місцях тимчасового проживання, юридичне консультування, гуманітарна допомога, а також покриття витрат на виготовлення паспортного документа. 

Отримати сприяння з тимчасовим поселенням (на період оформлення документів) і консультаційну підтримку можна звернувшись до Мінреінтеграції за номерами телефонів:

  • +38(096)078-84-33;
  • +38(096)058-84-10 (Viber);
  • +38(096)058-83-76 (WhatsApp, Telegram);
  • 15-48 (гаряча лінія Мінреінтеграції).

Ознайомитись із процедурою отримання допомоги (протягом періоду оформлення документів) можна в інфографіці за посиланням

Ініціатива забезпечити відповідну допомогу громадянам була започаткована Мінреінтеграції спільно з МОМ, УВКБ ООН, ТЧХУ та ДМС.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше