Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вшануємо День пам'яті та примирення

Сьогодення
08.05.2023

8 травня, у День памʼяті та примирення, вся спільнота Голопристанської міської територіальної громади разом з усією Україною й усім цивілізованим світом вшановує тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни.

 

🇺🇦Висловлюємо щиру вдячність ветеранам Голопристанської громади за їхню хоробрість та жертовність. Віддаємо шану всім, хто мужньо визволяв світ від фашистських загарбників впродовж 1939-1945. Щиро дякуємо! Безмежно цінуємо та бажаємо міцного здоров’я. Шановливо вклоняємося перед усіма героями та жертвами Другої світової війни! 

 

Другий рік поспіль українці проводять цю памʼятну дату в умовах сучасної повномасштабної війни росії проти України, яку називають найбільшою війною в Європі з часів Другої світової. Сьогодні жителі нашої громади переживають страшні воєнні злочини та жах окупації. Чимало жахіть війни, які раніше асоціювалися з останнім глобальним конфліктом, стали реальністю в Україні внаслідок воєнних злочинів російської армії та керівництва рф.

 

Цінуємо вклад українського народу у перемогу над фашизмом. Віримо, що нащадки хоробрих воїнів подолають зло та агресію у ХХІ столітті. Разом ми боремося за незалежність та надихаємося подвигами минулого покоління.

Вшануємо пам’ять тих, хто боровся з нацизмом і переміг його.

І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!

Бажаємо, щоб у світі не було війни, а навколо всіх панував мир і злагода!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше