Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вступна кампанія дедалі ближче, а отже, настав час визначитися з омріяним фахом та закладом освіти

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
12.03.2024

Оцінити свої шанси на вступ можна за допомогою сервісів та реєстрів на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО)  info.edbo.gov.ua

Наприклад, переглянути, скільки заяв вступники подали на спеціальність у заклад, який вас цікавить, та скільки з них отримали рекомендації на бюджет, можна у розділі «Вступ» – «Статистика»

Детальна інструкція – в інфографіках

На основі цієї інформації вступники можуть зрозуміти, який конкурсний бал потрібний для обраної спеціальності і чи великою буде конкуренція за місце. 

Проте наголошуємо, що інформація є орієнтовною, адже конкурсні бали та конкуренція змінюються щороку залежно від обсягу держзамовлення, поданих заяв, результатів вступних іспитів.

Джерело: Міністерство освіти і науки України та Державне підприємство «ІНФОРЕСУРС»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше