Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага, відкрита можливість вступу до КНУБА на магістерську програму “Державне управління у сфері містобудівної діяльності”

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
28.05.2023

Необхідність вирішення в умовах воєнного стану комплексу нагальних проблем щодо відновлення інфраструктури, об’єктів цивільного та промислового будівництва населених пунктів України значно актуалізує потребу у кваліфікованих керівниках і службовцях, компетентних у питаннях державного та публічного управління, просторового планування і забудови територій.

 

Київський національний університет будівництва і архітектури здійснює професійну підготовку фахівців зі спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” другого (магістерського) рівня вищої за програмою “Державне управління у сфері містобудівної діяльності” (форми навчання: ДЕННА та ЗАОЧНА; КОНТРАКТ, БЮДЖЕТ).

 

Детальнішу інформацію щодо цієї освітньої програми можна отримати:

Посилання 1; Посилання 2; Посилання 3; Посилання 4.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше