Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вуличне інформування працівниками Голопристанського місцевого центру з надання БВПД

Правова консультація
04.01.2022

04 січня, з метою підвищення рівня правової обізнаності та поінформованості про систему безоплатної правової допомоги, покращення правової культури громадян, фахівці Місцевого центру Ольга Гальченко та Інна Холодняк провели вуличне інформування мешканців м. Гола Пристань на тему: «Правова допомога, що гарантується державою».

Під час зазначеного заходу Ольга Гальченко зосередила увагу на функціонуванні системи безоплатної правової допомоги, яка працює на захисті прав та свобод громадян.
Фахівчиня розповіла про систему безоплатної правової допомоги в цілому, а також про послуги, які надаються Місцевим центром, розповіла про механізм отримання первинної правової допомоги та доступ до вторинної правової допомоги, зауважила, що скористатися послугами центру можна, звернувшись особисто або зателефонувавши на безкоштовний номер системи БПД, поставивши запитання в месенджер сторінки Facebook, поставивши запитання на Інстаграм-сторінці системи БПД, прочитавши правову інформацію на телеграм-каналі «Безоплатна правова допомога» та обговоривши її у нашому чаті, скориставшись правничою вікіпедією WikiLegalAid.

Фахівчиня роздала інформаційні буклети разом із контактами Місцевого центру.

Джерело

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше