Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошено Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
23.05.2023

Навчально-науковий інститут права Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у травні-червні 2023 року проводить Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

Конкурс – це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

 

Роботи (малюнки) учасників Конкурсу в строк до 30 ЧЕРВНЯ 2023 року надсилаються поштою на адресу: 01054, м.Київ, вул. О.Кониського, 8/14, 9 поверх (Навчально-науковий інститут права). 

Есе учасників можна надсилати на електронну адресу: nnip@udu.edu.ua

 

Підсумки Конкурсу підбиваються у ЛИПНІ 2023 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше