Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Юні голопристанські лісівники радують своїми перемогами

Сьогодення
12.01.2022

Шостий рік учнівське лісництво «Дубок» комунального закладу позашкільної освіти «Голопристанський міський Центр дитячої та юнацької творчості» працює на базі Голопристанського ЛМГ. Вихованці – учні Голопристанської загальноосвітньої школи №4 (директор Наталя ПЛОТНІКОВА). Вивчаючи лісівничу науку, вони надають практичну допомогу своїм шефам, працівникам Голопристанського лісництва (лісничий Микола КОВАЛЕНКО). В вересні-жовтні діти оформлюють звіти про виконану роботу за минулий навчальний рік, приймаючи участь у Всеукраїнських конкурсах , які проводить Національний еколого-натуралістичний центр дитячої та юнацької творчості Міністерства освіти і науки України.

Напередодні Новорічних свят та початку зимових канікул, діти отримали гідну оцінку своєї роботи. В ході практичних дій трудової акції «Ліси для нащадків» та за підсумками журі фінального етапу нагороджено Микиту БОЛЬШАКОВА, Миколу ВЛАСЕНКА і Дар’ю САВЧЕНКО за І місце по Україні.

Переможцями трудової акції «Юннатівський зеленбуд» стали Едуард ГУРЄЄНКОВ, Владислав КРАВЧЕНКО і Євген МОРОЗ.

Також І місце здобули Назар ЛЕОНОВ, Данило ПОЗДНЯК і Олександр ФУРСЕНКО за участь в еколого-натуралістичному поході «Біощит».

Юні лісівники дуже радіють таким високим результатам на Всеукраїнському рівні і дякують своїм шефам ДП «Голопристанське ЛМГ» за можливість глибше пізнавати навколишній світ.

Наталя ФЕМИЧ,
керівник учнівського лісництва «Дубок»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше