Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рух «Єдині» провів забіг «Біжу за мову»

До відома громадян
19.08.2024

Майже півтисячі учасників та зіркові амбасадори: Рух «Єдині» провів забіг «Біжу за мову» на підтримку українців в окупації.

Одночасно з Києвом бігли за мову у Львові, Івано-Франківську, у Відні та у Нью-Йорку. Акція «Біжу за мову» від Руху «Єдині» триватиме до 24 серпня включно, кожен охочий зможе подолати довільну дистанцію у будь-якій точці світу.

Відкривали подію співзасновники Руху «Єдині» – Іван Капелюшник та керівниця Руху Наталка Федечко, а також зіркові амбасадори забігу — ведуча 1+1 Марафон та ТСН Марічка Падалко та українький гімнаст, олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв.

Більше про подію https://mcip.gov.ua/news/majzhe-pivtysyachi-uchasnykiv-ta-zirkovi-ambasadory-ruh-yedyni-proviv-zabig-bizhu-za-movu-na-pidtrymku-ukrayincziv-v-okupacziyi/

Джерело: Міністерство культури та інформаційної політики України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше