Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Херсонщині заборонили фотографувати військову техніку під час навчань ЗСУ

Актуально
01.02.2022
У Херсонській області заборонили фотографувати та знімати на відео військову техніку під час проведення навчань ЗСУ та передислокації військ. Про це йдеться на сторінці Херсонської облдержадміністрації у Facebook.
Також не можна фотографувати та знімати режимні об’єкти ЗСУ та поширювати інформацію про це у соціальних мережах. Військові нагадують про кримінальну відповідальність за такі дії.
"Оскільки триває збройна агресія Росії проти України і продовжує діяти особливий період, військове командування закликає населення області дотримуватись заходів безпеки в місцях проведення військових навчань і зберігати спокій", - йдеться у повідомленні.
За даними Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА, наразі на Херсонщині проходять інтенсивні тренування військових підрозділів ЗСУ, де використовують різні види озброєння, автомобільну, спеціальну техніку та авіацію.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше