Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Загинув відважний краянин, захисник із села Малі Копані

Особистості
16.06.2023

Він виріс на вільній Херсонщині, а віднайде свій спокій у Боярській громаді.

12 червня 2023 року внаслідок обстрілу ворога-окупанта поблизу села Левадне Запорізької області загинув командир відділення морської піхоти молодший сержант Олександр ГОМАН.

ГОМАН ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ народився 14 лютого 1983 року у місті Горлівка Донецької області. Після переїзду родини до села Малі Копані Херсонської області навчався у Малокопанівській загальноосвітній школі. У 2001 році призваний на військову службу. 2003 року створив міцну та люблячу родину, у нього народилося дві донечки.

З 2014 року двічі добровільно підписував військовий контракт та ставав до лав Збройних сил України. Отримав поранення, відзначений нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі».

З першого дня повномасштабного вторгнення він не зміг залишатися осторонь і став до лав 36 бригади Морської піхоти. Тим часом його родина змушена була залишити свій рідний дім в донині окупованій частині Херсонщини і знайшла прихисток у Боярській громаді.

Люблячий чоловік та батько, справжній товариш, вправний воїн, він до останнього подиху сумлінно виконував обов'язки, дотримувався клятви Морської піхоти «Вірний завжди» і віддав життя за вільне майбутнє своєї країни та дітей.

Страждають серця батьків, дітей, всіх рідних, близьких та жителів громади. 

Разом з родиною, близькими, друзями у скорботі вся Голопристанська громада…

Вічна пам'ять і слава Герою!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше