Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриті інформаційні заходах «U-LEAD з Європою».

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
26.09.2024

Представниками відділу економічного розвитку та відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету міської ради 25 вересня 2024 року прийнято участь у відкритих інформаційних заходах «U-LEAD з Європою».

Співпраця ОМС та неурядових організацій в проєктній діяльності.

Під час заходу було розлянуто особливості створення громадських організацій, їх реєстрації, діяльності та співпраці з ОМС. Також були представлені кращі проєкти реалізовані у співпраці ГО з місцевою владою.

Європейська регіональна політика. Можливості та перспективи.

Спікеркою інформаційного заходу розкрито правове регулювання та еволюцію політики згуртування в ЄС. Аудиторію було ознайомлено з особливостями функціонування системи органів та об'єднань, залучених до регіональної політики ЄС, пояснено стратегію та інструменти спільних дій ЄС та держав-членів у сфері регіональної політики та розкрито можливості для України в сфері європейської регіональної політики.

Особливості управління землями водного фонду та лісогосподарських призначення в громаді.

Під час заходу розглянуто конкретні рекомендації щодо поліпшення управління землями водного фонду та лісогосподарського призначення, які можна впровадити на рівні громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше