Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
03.11.2021

Під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулась 03 листопада  2021 року, органом опіки та піклування виконавчого комітету міської ради  було розглянуто 16 питань, а саме: надано дозвіл на припинення перебування неповнолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування у прийомній сім’ї, розірвання родинних стосунків між братом і сестрою, влаштованих у цю сім’ю; створено прийомну сім’ю; дозвіл матері на укладання договору-продажу земельної ділянки від імені її малолітнього сина; надання висновку про доцільність бути опікуном; призначення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування; надано 2 дозволи матерям на виїзд з малолітніми дітьми за кордон без дозволу їх батьків; продовжено термін перебування малолітньої дитини з інвалідністю у КНП «Херсонський обласний Будинок дитини» ХОР; визначено години та дні спілкування двох батьків з їх малолітніми дітьми; надано висновок про доцільність позбавлення батька батьківських прав відносно його малолітнього сина; розглядався лист Голопристанського відділу державної виконавчої служби про примусове виконання виконавчого провадження та питання надання до Голопристанського районного суду про усунення перешкод у користуванні майном, а саме житловим будинком матір’ю та її малолітніми дітьми.

Всі рішення прийняті з урахуванням прав та законних інтересів дітей, що проживають на території Голопристанської міської об’єднаної територіальної громади.

Наталя Майданюк, секретар комісії, головний спеціаліст служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконкому міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше