Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Застосунок «Вивчаю — не чекаю»: ще більше можливостей для дітей і вчителів!

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
24.10.2023

Нещодавно Освіторія та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з МОН презентували нові функції безплатного навчального застосунку. А отже — його використання стане ще зручнішим та захопливішим для учнів та вчителів!

Завантажуйте!

App Store

Google Play

Нагадуємо, що «Вивчаю — не чекаю» — це інтерактивна гра для учнів молодшої школи, створена у форматі застосунку. Він покликаний урізноманітнити уроки та стати додатковим джерелом знань. Там діти можуть вивчати шкільний матеріал, переглядаючи пізнавальні освітні відеоуроки з математики та української мови, а граючи в навчальні інтерактивні мініігри — закріплювати вивчене.

З останнім оновленням додали такі зручності:

  • відеоуроки можна переглядати не лише попередньо завантаживши, а також у самому застосунку;
  • відеоматеріалами можна управляти: поставити на паузу, прискорити перегляд чи повернутися, щоби прослухати певну частину знову.

Також відтепер застосунок легко встановити на комп’ютер та використовувати як додатковий інтерактивний елемент навчання безпосередньо в класі під час уроку.

Завантажуйте цю версію ТУТ

Джерело: Міністерство освіти і науки України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше