Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Військо – патріотичні збори

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
21.08.2024

Благодійна організація ”Благодійний фонд ”Ключ до Перемоги” разом з Громадською організацією ”Федерація прикладного рукопашного бою України” проводять військо – патріотичні збори, які стали важливим компонентом військово – патріотичного виховання нашої молоді.

До проведення занять залучені сертифіковані інструктори, ветерани бойових дій, військовослужбовці, представники волонтерських організацій та громадські діячі.

Основна мета зборів – формування свідомого покоління майбутніх захисників Батьківщини, справжніх патріотів, гідних нащадків, українських героїв-захисників.

Усі витрати на військово-патріотичні збори відбуваються за рахунок благодійних коштів.

Тому просимо усіх небайдужих долучитися до збору коштів, адже це реальний шанс для підлітків зробити свій внесок у майбутнє України, розвинути свої навички, знайти нових друзів і реалізувати свої задуми та проєкти на користь держави: https://next.privat24.ua/payments/form/%7B%22token%22%3A%2271f346d9-ee69-4eb0-8dc3-67f73dd8277b%22%7D

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше