Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ

До відома громадян
18.07.2024

ВІДБУЛИСЯ ЗМІНИ У ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ З
ПРАЦІВНИКАМИ ПІСЛЯ НАБРАННЯ ЧИННОСТІ ПОСТАНОВИ
КМУ ВІД 05.06.2024 № 650.

 Інформуємо, що Постанова КМУ від 05.06.2024 № 650 “Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану” набрала чинності 08 червня 2024 року. Відповідно до Постанови, не пізніше ніж протягом наступного дня після прийняття працівника на роботу, його переміщення з одного структурного підрозділу до іншого або переведення на іншу постійну посаду або роботу, звільнення, поновлення на роботі, тимчасове припинення/відновлення дії трудового договору роботодавці мають подати відповідні відомості через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України в електронній формі з обов'язковим накладанням електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису.

Відомості мають подавати органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства установи та організації, які є критично важливими для забезпечення потреб Збройних сил України, інших військових формувань в особливий період, підприємства, установи та організації, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Для подання відомостей через кабінет страхувальника пункт меню “Комунікації з ПФУ” доповнено опцією “Відомості про трудові відносини (оперативне подання інформації)”/ “Повідомлення про зміни в трудових відносинах”.

 Джерело: Пенсійний фонд України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше