Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про обробку звернень громадян громади

Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці інформує
10.07.2023

Управлінням соціального захисту населення, сім’ї та праці виконавчого комітету Голопристанської міської ради Херсонської області розпочато роботу по обробці звернень громадян нашої громади, які евакуювались на підконтрольну Україні територію після 6 червня 2023 року та подали документи на отримання одноразової матеріальної грошової допомоги за місцем їх фактичного перебування. 

Станом на 07.07.2023 року отримано 18 заяв на отримання допомоги для 23 людей, з них 5 дітей.

Спеціалістами управління проводиться робота по реєстрації цих заяв, перевірці та внесенню даних до Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. Після цього, громадянам, які евакуювались з населених пунктів міської територіальної громади, що були внесені до реєстру постраждалих населених пунктів в наслідок підриву російською федерацією греблі Каховської ГЕС, буде проведено нарахування та виплата коштів.

 

Матеріал підготувала К.Щусь.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше