Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Впевнений, що вже незабаром ми обов’язково відзначимо День Звільнення усіх тимчасово окупованих українських територій – Олексій Кулеба

Привітання
11.11.2023

На своєму телеграм каналі заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба привітав з річницею звільнення Херсону: 

«Рік тому українські сили оборони вибили російського ворога з міста Херсон. 

Окупанти стверджували, що «росія тут назавжди». «Назавжди» тривало 256 днів.

Понад вісім місяців Херсон боровся, доводив усьому світові незламність та прагнення свободи попри все. 

Ми довели, що українці здатні боротись за свою землю, за своїх дітей, за своє майбутнє і за свою свободу. Ми стали сильнішими і ми йдемо вперед.

Впевнений, що вже незабаром ми обов’язково відзначимо День Звільнення Скадовська і Олешок. День Звільнення Нової Каховки і Каланчака, та безумовно — День Звільнення Криму, Донеччини, Луганщини та усіх тимчасово окупованих українських територій.

Вдячний усім, хто боровся і бореться, усім, хто не скорився. Памʼятаємо усіх, хто віддав життя за Український Херсон — за Україну!

Слава Україні! Слава ЗСУ!»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше