Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗВІТ про роботу відділу бухгалтерського обліку та звітності Голопристанської МВА / виконавчого комітету Голопристанської міської ради за І півріччя 2024 року

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
02.07.2024

Відділ бухгалтерського обліку та звітності, фінансово-господарського забезпечення на виконання Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» за І півріччя 2024 року підготовлено 52 ініціативних листів до Світловодської, Генічеської, Херсонської державної казначейської служб, Херсонської обласної військової адміністрації, Скадовської районної військової адміністрації, Генічеської філії обласного центру зайнятості та інші.

Розроблено 14 розпорядчих документів, згідно яких підготовлені паспорти бюджетних програм відповідно до ПЦМ на 2024 рік, звіти по паспортам бюджетних програм відповідно до ПЦМ за 2023 рік, 10 змін до кошторисів також проведено аналіз ефективності виконання бюджетних програм за 2023 рік.

Станом на кінець червня 2024 року відкрито 9 розрахункових рахунків у Головному управлінні державної казначейської служби, щодо яких ведеться систематичний контроль за відображенням усіх операцій.

За даними бухгалтерського обліку щомісяця надається звітність про заборгованість за бюджетними коштами, щокварталу складається бюджетна, бюджетна консолідована, фінансова, фінансова консолідована звітність.

Опрацьовуються накладні, рахунки, платіжні доручення, договори по терміну їх виконання, платіжні вимоги, банківські виписки та інші поточні документи. Підготовлені та складені реєстри юридичних та фінансових зобов’язань за загальним та спеціальними фондами відповідно до укладених договорів.

За звітній період було придбано 27 комплектів напівавтоматичних рятувальних жилетів в комплекті з балонами, які передані за призначенням.

Забезпечено вчасне нарахування заробітної плати працівникам МВА / виконавчого комітету Голопристанської міської ради.

Здійснюється систематичне надання контрольних завдань по заробітній платі, щодо фактичного нарахування заробітної плати у поточному місяці, щодо структури та штатів військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів.

За І півріччя 2024 року на баланс Голопристанської міської військової адміністрації відділом бухгалтерського обліку та звітності Голопристанської МВА було оприбутковано 8334 найменувань благодійної гуманітарної допомоги у вигляді 3077 продовольчих наборів, 197 пледів, 4810 товарів побутової хімії, 100 дитячих подарункових наборів, 150 дитячої друкованої продукції на папері на загальну суму 2037882,97 грн, оброблено 549 відомостей про отримання гуманітарної допомоги ВПО Херсонської області, які наразі тимчасово проживають у м. Кривий Ріг та Криворізькому районі.

Забезпечено створення та надання об’єднаної звітності ПДФО та ЄСВ, звіту про неприбутковість Голопристанської міської військової адміністрації через програму М.Е.Doc.

Щомісяця проводиться зведення даних бухгалтерського обліку, які заносяться в меморіальні ордери та Головну книгу.

Згідно вимог Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» здійснюється оприлюднення інформації на Єдиному веб-порталі (портал Е-Data).

Станом за І півріччя 2024 року у виконавчому комітеті відкрито 20 розрахункових рахунків, за якими ведеться контроль за відображенням на рахунках усіх операцій. Підготовлено 21 ініціативний лист до Світловодської, Генічеської, Херсонської державної казначейських служб.

Надаються зміни до мережі розпорядників і одержувачі бюджетних коштів місцевого бюджету.

Згідно наказів начальника Голопристанської МВА розроблено паспорти бюджетних програм та зміни до них, відповідно до ПЦМ на 2024 рік. Виконано 9 змін до кошторисів.

За даними бухгалтерського обліку по виконавчому комітету забезпечено надання звітності:

  • щомісячної про заборгованість за бюджетними коштами,  
  • щоквартальної бюджетної та фінансової.

Підготовлені та складені реєстри юридичних та фінансових зобов’язань за загальним та спеціальними фондами відповідно до укладених договорів.

За звітній період виконавчим комітетом Голопристанської міської ради заплановані видатки на закупівлю дренажного насоса AL-KO DRAIN 20000 HD Premium SWISS, мотопомпи дизельної KAMA KDP20, батареї до ДЖБ MERLION AGM GP122000M8 i 2V-200AH (2 шт.), зварювального інвертора Machtz MWM-355 TB, принтеру Canon PI XMA G4470, зарядного пристрою MASTERVOLT MASS 24/25 та генератора дизельного трифазного MasterPower МDG12000DET, 10кВА для надання за призначенням у вигляді шевської допомоги на загальну суму 213720,00 грн. 

Прийнято у комунальну власність Голопристанської міської територіальної громади в особі виконавчого комітету Голопристанської міської ради Херсонської області майно, отримане Голопристанською міською військовою адміністрацією на безповоротній основі загальною вартістю 64338,18 гривень.

Забезпечено своєчасне нарахування заробітної плати, відпускних та компенсацій за невикористану відпустку при припиненні трудових відносин працівникам виконавчого комітету Голопристанської міської ради.

Створено та надано об’єднані звітності ПДФО та ЄСВ через програму М.Е.Doc за 2022 рік, 2023 рік та І квартал 2024 року.

Відділ бухгалтерського обліку та звітності Голопристанської МВА здійснює своєчасне надання контрольних завдань по заробітній платі, а саме щодо очікуваного нарахування заробітної плати у поточному місяці, щодо фактичного нарахування заробітної плати у поточному місяці, щомісячний контроль-інформація, щодо структури та штатів військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше