Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чергове засідання виконавчого комітету Голопристанської міської ради відбулось 25 серпня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Бабича

Виконавчий комітет міської ради інформує
25.08.2021

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, серед яких:

– Про готовність навчальних закладів Голопристанської міської ради до роботи у 2021-2022 навчальному році.

– Про внесення змін у мережу (оптимізацію) Голопристанського навчально-виховного комплексу «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивчення предметів художнього профілю» Голопристанської міської ради.

– Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2020 року №45 «Про бюджет Голопристанської міської територіальної громади на 2021 рік».

– Про схвалення звіту щодо виконання бюджету Голопристанської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року.

– Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про внесення змін до програми фінансової підтримки установ та організацій, які утримуються з державного бюджету, на 2021 рік, затвердженої рішенням місько ради від 30 березня 2021 року №193».

– Про надання згоди на укладання договор розподілу спадкового майна (поділ спадщини) таких громадян: Компанець Н.В. та Кравченко Ю.М.

– Про надання дозволу гр. Лісовській С.В. на укладання договору іпотеки.

– Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти, малолітній Свірідовій К.Р.

– Про схвалення доповнення до Програми соціального захисту населення на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 27 грудня 2019 року №1217.

– Про схвалення змін до цільової програми захисту населення і територій Голопристанської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 27 травня 2021 року №301.

– Про схвалення проєкту міської програми «Поліцейський офіцер громади» на 2021-2024 роки.

– Про встановлення тарифів на ритуальні послуги КП «Міськтеплокомуненерго».

– Про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, у виконавчому комітеті Голопристанської міської ради.

– Про видачу ТОВ «Лізинг Фармація» дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

– Про надання об’єкту нерухомого майна нової поштової адреси.

– Про схвалення зміни та доповнень до Програми розвитку земельних відносин на території населених пунктів Голопристанської міської ради Херсонської області на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 26 вересня 2019 року №1134.

 

Про схвалення рішень можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради у розділі «Документи»

Зі ЗВІТОМ щодо виконання бюджету Голопристанської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року можна ознайомитись ТУТ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше